• Øy versjon 1 uten induksjon

  Øy versjon 1 uten induksjon

 • Øy versjon 1 med induksjon

  Øy versjon 1 med induksjon

 • Øy versjon 2 uten induksjon

  Øy versjon 2 uten induksjon

 • Øy versjon 2 med induksjon

  Øy versjon 2 med induksjon

Trykk for galleri med mange bilder.

Interiør

I utarbeidelsen av prosjektet er det lagt stor vekt på å finne gode materialer og produkter som harmonerer med hverandre. Det vil være gode gulv av tre og skifer, panelte vegger, kjøkken fra anerkjent leverandør, bad med keramiske fliser og gulvvarme, peisovn og vinduer av massivt tre. Materialene vil bare bli vakrere med tiden og er med på å skape god atmosfære for eierne av leilighetene.

Vi har inngått en samarbeid med Hamran for levering av kjøkken.

  • Solide enstavs eik kvalitetsgulv leveres i alle leilighetene

Stacks Image 434905

Tekst hentet fra Hamrans hjemmeside:

Hamran representerer det beste av norsk håndverkstradisjon. Målet er å skape noe vakkert, funksjonelt og varig.

Vi starter med materialene – treet – slik vi har gjort siden oppstarten i 1930. Treet vi bruker er nøye utvalgt. Gjennom dialog med kunden skaper vi i fellesskap de mest fleksible og praktiske løsningene, enten vi bygger kjøkken eller interiør. Vi tilpasser materialene til omgivelsene, til rommet.

Alt vi lager produseres lokalt på Snartemo. Vi er stolte håndverkere, og vil til enhver tid sørge for at alt vi har lært om tre og bearbeiding av tre kommer kunden til gode. Hos Hamran møter materialkunnskap, håndverk og erfaring moderne ingeniørkunst. Vi tar historien med oss inn i framtida.


Stacks Image 434724

HOLD MEG OPPDATERT OM PROSJEKTET

Må fylles inn
Mangler riktig mail
Må fylles inn
Takk, vi kontakter deg.×
Opps! Noe gikk galt, send oss en mail istede.×

Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om dette prosjektet.
Se personvernerklæring.


Forbehold om feil i prospekt, webside, annonser og illustrasjonstegninger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i byggetegninger og leveranse beskrivelse grundig. All annonsering og markedsføring av Seterlia Chalets inklusiv illustrasjons tegninger og bilder er kun veiledende, og kan ikke anses som del av byggekontrakten. Det er kun selve byggekontrakten med vedlegg som er bindende til kjøpet.

© Wesiden er designet av JHelstad