Trykk for galleri med mange bilder.

Eksteriør

Seterlia ligger flott og solrikt til med godt utsiktsforhold. Byggene vil være moderate i størrelse og harmonere godt med omgivelsene. Hver leilighet vil ha en unik privat utforming og plassering. Det vil kun være to leiligheter i hver etasje noe som gjør at hver leilighet får hele tre frie fasader. Planløsningen tillater å slå sammen leiligheter slik at det kan kjøpes hele etasjer

Hvert bygg skal inneholde opptil ti leiligheter. Man vil etterstrebe å skape gode rom og kvaliteter i prosjektet, med gode møteplasser på vei til eller fra dagens aktiviteter.

Byggene vil ha høy standard med parkering i parkeringskjeller. Det vil være heis direkte fra p- kjeller til leilighetene.

    • Alpene

      Inspirasjon hentet fra mellomeuropeiske alpelandsbyer.

Stacks Image 434909

Bebyggelsen og planleggingen av området for Seterlia er utført av det anerkjente arkitektfirmaet Nordic, med Arkitekt John Arne Bjerknes i spissen.

Stacks Image 434918

Ord fra Arkitekten :

Seterlia ligger med «ansiktet» mot sola og den fantastiske utsikten. Sammen med det stigende landskapet har dette vært grunnlaget for utformingen og plasseringen av bygningene i terrenget. God høydeforskjell mellom hver enkelt bygningsgruppe og avstand mellom hvert av husene gjør at sol og utsikt for alle tas vare på.

Beliggenheten og orienteringen har også, sammen med norsk og alpenasjonenes historiske bygningstradisjon, inspirert oss til å vende gavlene utover og åpne hver enkelt leilighet mot det store landskapsrommet og lyset.

Landskapsrommet og utsikten blir en del av leilighetene gjennom rause, men oppdelte vindusflater. Bygningene er kledd med et ytre sjikt av liggende, kraftig panel med solide håndverspregede detaljer. Sammen med de utkragede, overdekkende takflatene gir det bygningene en beskyttende karakter og en tidløshet i uttrykket. Inne er også naturbaserte materialer benyttet - tregulv, behandlet panel på vegg og himling og stein i hallen. Et innemiljø med varme og materialitet som fyller behovet for hvile, ro og privatliv når utedagene er over.

HOLD MEG OPPDATERT OM PROSJEKTET

Må fylles inn
Mangler riktig mail
Må fylles inn
Takk, vi kontakter deg.×
Opps! Noe gikk galt, send oss en mail istede.×

Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om dette prosjektet.
Se personvernerklæring.


Forbehold om feil i prospekt, webside, annonser og illustrasjonstegninger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i byggetegninger og leveranse beskrivelse grundig. All annonsering og markedsføring av Seterlia Chalets inklusiv illustrasjons tegninger og bilder er kun veiledende, og kan ikke anses som del av byggekontrakten. Det er kun selve byggekontrakten med vedlegg som er bindende til kjøpet.

© Wesiden er designet av JHelstad